Anonieme Alcoholisten
Vlaanderen
078 05 27 27 - Altijd bereikbaar
AA
Vlaanderen
078 05 27 27

info@aavlaanderen.org

link
link

AA Vlaanderen biedt je deze website aan en de hulp van 328 groepen met wekelijks 404 vergaderingen, je vindt ons overal. Het Algemeen Dienstbureau (ADB) is altijd bereikbaar via E-mail. Via telefoon tijdens de kantooruren. Het kantoor is open op maandag, dinsdag en donderdag van 9u tot 12u en van 13u tot 16u.

Hoe AA bereiken

Je zoekt hulp, hoe AA bereiken:

We zijn telefonisch bereikbaar, 24 uur per dag, zeven op zeven, bel: 078 05 27 27 of mail: info@aavlaanderen.org

Tijdens de kantooruren kunt u terecht op 03 677 15 48 voor andere informatie dan hulpvragen.

Ook buiten de kantooruren wordt 078 05 27 27 doorgeschakeld naar AA-leden die dag en nacht vrijwillig hun medewerking verlenen.

Deze AA'ers vragen aan de hulpzoekende die een oproep doet, of hij/zij graag een bezoekje krijgt van AA-leden vooraleer de stap naar AA te zetten als eerste kennismaking en om de drempel te verlagen.

Indien dit bezoek niet hoeft, geeft men de adressen door van de AA vergaderingen in zijn of haar buurt of men probeert telefonische afspraken te maken.

Indien de plaats van de AA groep niet gemakkelijk te bereiken is met het openbaar vervoer of men kan er door de één of andere reden niet geraken, is er de mogelijkheid onderlinge afspraken te maken onder de AA'ers zodat iedereen ter plaatse geraakt.

AA'ers beseffen heel goed dat zij hun tevreden nuchterheid - dag per dag - enkel kunnen behouden wanneer zij ook deze boodschap van kracht en hoop blijven doorgeven aan een hulpzoekende.

zie ook "Contact"