Anonieme Alcoholisten
Vlaanderen
03 239 14 15 - Altijd bereikbaar
AA
Vlaanderen
03 239 14 15

info@aavlaanderen.org

link
link

AA Vlaanderen biedt je deze website aan en de hulp van 329 groepen met wekelijks 409 vergaderingen, je vindt ons overal. Het Algemeen Dienstbureau (ADB) is gesloten door de recente coronamaatregelen. E-mail en telefoonpermanentie blijven gegarandeerd.

60ste Landdag van de Vlaamse AA - Provincie Oost-Vlaanderen, nog 190 keer slapen.

tombola De 60ste landdag van de Vlaamse AA gaat door op zaterdag 5 juni 2021 in 'The New Four Seasons' - Domein 'Puyenbroeck' Wachtebeke.
- Het thema wordt: 'Bewust ... doorstappen ... in het leven'.
- Contact: landdag2020@aavlaanderen.org

Kom regelmatig deze pagina bezoeken, zodra er nieuws beschikbaar is lees je het hier.

“Bewust doorstappen in het leven”, het thema van onze Landdag, wordt door het Coronavirus een halt toegeroepen. We “stappen” niet meer door in de voorbereidingen van de Landdag.
Door de getroffen maatregelen komt onze voorbereiding ernstig in gevaar. Daarbij hebben we geen enkele zekerheid dat de Landdag wel mag doorgaan op 6 juni.
Het Landdagcomité heeft na overleg en met spijt in het hart het besluit genomen om de Landdag op 6 juni NIET te laten doorgaan.

We overlegden met het secretariaat Landdag 2021 en de uitbater van de zalen te Wachtebeke. Zo kwamen we tot het voorstel om de Landdag één jaar uit te stellen.
De Algemene Dienstenraad gaf hiervoor zijn akkoord.

Onze Landdag 2020 zal doorgaan op 5 juni 2021 op dezelfde locatie en met hetzelfde thema.

Onze voorbereidingen zullen een tijdje stil liggen. In het najaar herstarten we om er een supermooie en virusvrije Landdag van te maken. Mogen we blijven rekenen op de morele en … financiële steun van alle AA-groepen? Alvast bedankt hiervoor.

Via de website, Nieuwslijn en ‘5 voor 12’ houden we jullie verder op de hoogte.
Zorg ondertussen goed voor elkaar, wees voorzichtig en… blijf gezond.
Oh ja, je kan ons Landdagthema “Bewust doorstappen in het leven” ook anders schrijven en… toepassen: ”Bewust door Stappen in het leven”.  
Eventjes over bezinnen!
Warme AA-groeten,
Etienne M. – chair                        Gustaaf DK. –  secretaris

'The New Four Seasons' - Domein 'Puyenbroeck' Wachtebeke

 

Landdag blog.
Voor vragen: contactpagina