Anonieme Alcoholisten
Vlaanderen
03 239 14 15 - Altijd bereikbaar
AA
Vlaanderen
03 239 14 15

info@aavlaanderen.org

link
link

AA Vlaanderen biedt je deze website aan en de hulp van 328 groepen met wekelijks 404 vergaderingen, je vindt ons overal. Het Algemeen Dienstbureau (ADB) is altijd bereikbaar via E-mail en telefoonpermanentie, bezoek aan het kantoor op afspraak.

60ste Landdag van de Vlaamse AA - Provincie Oost-Vlaanderen, nog -20 keer slapen.

tombola De 60ste landdag van de Vlaamse AA gaat door op zaterdag 11 juni 2022 in 'The New Four Seasons' - Domein 'Puyenbroeck' Wachtebeke.
- Het thema: 'Bewust ... doorstappen ... in het leven'.
- Contact: landdag2022@aavlaanderen.be

Voorstelling Landdag 2022

Eindelijk … eindelijk … eindelijk nog eens nieuws over de Landdag.
De herstart van de voorbereidingen verliep, vooral door de aanhoudende Covidbesmettingen, moeizamer dan verwacht. Maar nu komt de eindmeet in zicht.
We hebben afspraak op zaterdag 11 juni 2022. De 60ste Landdag van de Vlaamse AA heeft als thema: ’Bewust ... doorstappen ... in het leven’. De locatie is opnieuw het Provinciaal domein Puyenbroeck te Wachtebeke. Alle activiteiten gaan door in de zalen van de ‘New Four Seasons’. Bij aankomst krijg je een programmaboekje en … een mooi, prikkelend aandenken.

Programma

We kozen voor een vrij klassieke Landdag (met referaten en … tijd en ruimte om mekaar te ontmoeten). Om 10 uur start het voormiddagprogramma met een open vergadering van AA en een open vergadering van Al-Anon. In de open AA-vergadering luisteren wij naar de referaten van sprekers uit de verschillende provincies. We plannen in de voormiddag ook een gesloten AA-vergadering (maximum 50 AA’ers).

Om 14 uur openen we het namiddagprogramma met getuigenissen van Alateen, Al-Anon, AA en onze beheerders A.

Praktisch

Spijtig genoeg is de locatie van onze Landdag niet of zeer moeilijk te bereiken met het openbaar vervoer. Carpoolen is dus de boodschap. En het is toch veel plezieriger om samen te rijden. Trouwens IEDEREEN is welkom op onze Landdag. De grote parking 1 (en niet 2 !!!) biedt voldoende ruimte voor alle auto’s (en ook bussen) en is gratis.
Minder mobiele bezoekers kunnen ons een seintje geven, dan zorgen wij wel voor een parkeerplaats achteraan de gebouwen van de ‘New Four Seasons’.

Vanaf 9 uur ben je welkom en we zorgen dat de koffie en koffiekoeken klaar staan in de tent. Deze tent is ook de ruimte om mekaar (terug) te ontmoeten. De ganse dag zijn daar broodjes, taart, koffie en frisdranken te verkrijgen. Koffie, frisdranken en koffiekoeken 2 jetons (= € 2,50) – broodjes (kaas/hesp/veggie) en taart 3 jetons (= € 3,75). Voor de catering in de tent werken we enkel met aan te kopen ‘jetons’ als betaalmiddel: (1 jeton = 1,25 €) Aankoop per 4: 4 jetons = € 5. Opgelet: aangekochte jetons worden niet terugbetaald.

Wie een warm middagmaal wenst kan terecht in het self-service restaurant. Kijk hiervoor naar de website van de ‘New Four Seasons’: www.de-vier-seizoenen.be
Hier kan je enkel met cashgeld of met betaalkaart betalen (niet met de jetons). We bieden een Landdagmenu aan voor € 20 met keuze uit de Noordzeemenu (met vispannetje bereid zonder wijn) en de Beenhammenu telkens met een dagsoepje en een chocomousse als zoete afsluiter.

Uiteraard kan je ook je lunchpakket meebrengen en picknicken in ons mooi provinciaal domein.
Gedurende de ganse dag kan je terecht bij de klassieke informatiestanden in onze ‘dienstenruimte’. Je moet dat zeker doen. En spreek die mensen ook aan. Zij kunnen je informatie geven over de werking van hun dienst.

Het provinciaal domein nodigt tijdens de middagpauze uit voor een wandelingetje. De Landdag 2022 biedt voor iedereen wel iets. Je hebt dus geen excuus om niet te komen. Geen kinderoppas? Geen probleem! De ganse dag is er gratis kinderopvang. Vooraf reserveren is niet nodig.

Er werd ook gewerkt aan een mooie herinneringsmedaille. Ze worden heel de dag te koop aangeboden door onze medewerkers.

De trekking van de tombola gebeurde reeds op 26 februari 2021. Met de nodige problemen en hindernissen zijn alle prijzen bij de gelukkige winnaars terecht gekomen.
De niet-afgehaalde prijzen worden overgemaakt aan het Landdagcomité van Vlaams-Brabant en Brussel.

En terwijl we toch over centjes bezig zijn, bedanken we reeds de groepen die een vrijwillige bijdrage deden en ook al degenen die het nog willen doen.

Samengevat:

  • We houden een Landdag met klassieke ingrediënten.
  • Kom niet alleen – familie en vrienden zijn hartelijk welkom!
  • Voor recente info: zie de website!
  • Toch nog info nodig: stel je vraag op: landdag2022@aavlaanderen.be
  • Bedankt en tot 11 juni !

Blijf de website raadplegen voor nog meer up-to-date informatie.

Kom regelmatig deze pagina bezoeken, zodra er nieuws beschikbaar is lees je het hier.

Dag vrienden en vriendinnen van Bill en Bob,

Landdag 2020 … uitgesteld!
Landdag 2021 … uitgesteld!!
Landdag 2022 … gepland op 11 juni te Wachtebeke …
Op de feestdag van Sinterklaas 6 december is het Landdagcomité versie 3.0 terug opgestart.
’t Was en ’t is niet eenvoudig!
Onze hoop om mekaar terug in levende lijve te zien en te vergaderen ging weer in rook op.
De opstart gebeurde via Zoom en dat was niet voor iedereen haalbaar. Spijtig, maar enkele vrienden zagen een verdere medewerking in het Landdagcomité niet meer zitten. Zeker in deze onzekere tijden.
Toch gelooft een enthousiaste kern rotsvast dat het in 2022 wel moet lukken om een Landdag te organiseren. We kiezen ervoor om BEWUST verder te STAPPEN!
Ons thema “Bewust … doorstappen … in het leven” en onze locatie in het Provinciaal Domein te Wachtebeke blijven behouden.
We plannen een vrij traditionele Landdag met een open en een gesloten AA-vergadering in de voormiddag. Ook Al-Anon en Alateen houden in de voormiddag een open vergadering.
Uiteraard is er in de tent en de infozaal voldoende gelegenheid om mekaar eindelijk terug te ontmoeten. Iedereen kan dus kiezen.
Er zal ter plekke voldoende gelegenheid zijn om te eten en te drinken: broodjes, warme en koude schotels, tot zelfs een volledige menu. Opnieuw kan iedereen kiezen.
In de namiddag verwachten we jullie in de grote zaal voor een gezamenlijke open vergadering met mooie referaten. We hopen op een mooie opkomst.
Bedankt aan alle groepen die ons financieel gesteund hebben met een vrijwillige bijdrage en/of de verkoop van loten.
De trekking van de loten gebeurde in februari … via een livestream.
Meer dan 30 personen zijn reeds in het bezit van een mooie prijs. De prijzen die niet afgehaald werden zullen we op de Landdag zelf verloten. En ja, het leven is er niet goedkoper op geworden … bijdragen zijn nog steeds welkom op onze rekening van het Landdagcomité BE11 7360 5811 1148.
Beste vrienden, mogen we jullie vragen ons Landdagcomité te steunen door op 11 juni aanwezig te zijn. Zeg aan je tafelvrienden dat je naar de Landdag gaat en vraag (dring aan) dat ze ook komen.
Bedankt en … we houden jullie verder op de hoogte.
Oh ja, is het jullie opgevallen dat we het C-woord nergens gebruikt hebben?
Namens het Landdagcomité,
Etienne M. – chair                        Gustaaf DK. – secretaris

'The New Four Seasons' - Domein 'Puyenbroeck' Wachtebeke

 

Landdag blog.
Voor vragen: contactpagina