Aanwezig op de Chatpagina: patrick
Landdag
Anonieme Alcoholisten
Vlaanderen
03 239 14 15 - Altijd bereikbaar
AA
Vlaanderen
03 239 14 15

info@aavlaanderen.org

link
link

AA Vlaanderen biedt je deze website aan en de hulp van 331 groepen met wekelijks 422 vergaderingen, je vindt ons overal. Geen enkele bijeenkomst van Anonieme Alcoholisten gaat door zolang de maatregelen van de regering gelden. Ook het Algemeen Dienstbureau (ADB) is gesloten tot en met 13 april. Telefoon- en e-mailpermanentie blijven gegarandeerd.

60ste Landdag van de Vlaamse AA - Provincie Oost-Vlaanderen, nog -322 keer slapen.

tombola De 60ste landdag van de Vlaamse AA gaat door op zaterdag 6 juni 2020 in 'The New Four Seasons' - Domein 'Puyenbroeck' Wachtebeke.
- Het thema wordt: 'Bewust ... doorstappen ... in het leven'.
- Contact: landdag2020@aavlaanderen.org

Kom regelmatig deze pagina bezoeken, zodra er nieuws beschikbaar is lees je het hier.

'The New Four Seasons' - Domein 'Puyenbroeck' Wachtebeke

 

Landdag blog.

Landdag nieuws

01-11-2019

Stop de persen, dit is belangrijk nieuws!

Reeds enkele maanden brain-stormt een enthousiaste groep van vrijwilligers over de organisatie en de invulling van een spraakmakend programma voor de 60ste Landdag van de Vlaamse AA. De datum en de locatie liggen vast, dus noteer nu - zonder uitstel - in uw agenda: ZATERDAG 6 JUNI 2020. En waar kunnen we elkaar beter ontmoeten dan in ons mooie Provinciaal Domein Puyenbroeck te Wachtebeke. De affiches zijn gedrukt en werden naar de provinciale werkgroepen  van alle provincies gestuurd. Hang de affiche op een opvallende plaats, zodat iedereen er kennis kan van nemen.

Het thema voor de 60ste Landdag van de Vlaamse AA luidt: "Bewust ... doorstappen … in het leven" en alle sprekers zullen in hun referaten een deel van dit thema behandelen en verduidelijken.

De organisatoren van deze Landdag houden ook vast aan een gekende formule: open en gesloten vergaderingen, referaten uit de respectievelijke Vlaamse provincies, AA'ers die getuigen over hun beleving na hun Eerste Stap. Er zijn ook getuigenissen van Al-Anon en Alateen en als sluitstuk wordt een dubbelinterview voorzien tussen twee gastsprekers over hun ''bewuste stappen in het leven''. Aan een gedetailleerd programmaboekje wordt nog gewerkt.

Wie zich alsnog op een of andere manier wil inzetten voor deze Landdag, kan contact opnemen met het secretariaat van het Landdagcomité via het mailadres: landdag2020@aavlaanderen.org

De keuze voor 6 juni viel ook niet zomaar, het is een datum die het dichtst bij de stichtingsdatum van de Anonieme Alcoholisten ligt, namelijk 10 juni 1935. En het domein te Wachtebeke, met een zeer ruime parking, leent zich perfect voor een wandeling vooraf of tijdens de pauze, met gelijkgezinden waarbij van gedachten kan gewisseld worden over deze én onze levensbelangrijke keuzes in het leven.

PRAKTISCHE INFO: 60ste Landdag van de Vlaamse AA, op zaterdag 6 juni 2020 in het Provinciaal Domein Puyenbroeck, Craenendam 1, 9185 Wachtebeke. Opening om 10 uur.

Groepen die een financiële bijdrage willen storten  voor onze Landdag kunnen dit op nummer BE11 7360 5811 1148 t.a.v. ALDINEA-BEL, Grote Steenweg 149, 2600 Antwerpen-Berchem, graag met vermelding van de groep en gemeente/stad.Voor vragen: contactpagina