Onderwerp: Landdag 2022
<< Vorige Nieuwsbrief - Volgende Nieuwsbrief >>
 
Logo

AA Vlaanderen

078 05 27 27 - Altijd bereikbaar

 
 
  Anonieme Alcoholisten - Corona Nieuwsbrief 433 van 29-04-2022.  
 
Dag vriendinnen en vrienden van Bill,
 

Voorstelling Landdag 2022

Eindelijk … eindelijk … eindelijk nog eens nieuws over de Landdag.
De herstart van de voorbereidingen verliep, vooral door de aanhoudende Covidbesmettingen, moeizamer dan verwacht. Maar nu komt de eindmeet in zicht.
We hebben afspraak op zaterdag 11 juni 2022. De 60ste Landdag van de Vlaamse AA heeft als thema: ’Bewust ... doorstappen ... in het leven’. De locatie is opnieuw het Provinciaal domein Puyenbroeck te Wachtebeke. Alle activiteiten gaan door in de zalen van de ‘New Four Seasons’. Bij aankomst krijg je een programmaboekje en … een mooi, prikkelend aandenken.

Programma

We kozen voor een vrij klassieke Landdag (met referaten en … tijd en ruimte om mekaar te ontmoeten). Om 10 uur start het voormiddagprogramma met een open vergadering van AA en een open vergadering van Al-Anon. In de open AA-vergadering luisteren wij naar de referaten van sprekers uit de verschillende provincies. We plannen in de voormiddag ook een gesloten AA-vergadering (maximum 50 AA’ers).

Om 14 uur openen we het namiddagprogramma met getuigenissen van Alateen, Al-Anon, AA en onze beheerders A.

Praktisch

Spijtig genoeg is de locatie van onze Landdag niet of zeer moeilijk te bereiken met het openbaar vervoer. Carpoolen is dus de boodschap. En het is toch veel plezieriger om samen te rijden. Trouwens IEDEREEN is welkom op onze Landdag. De grote parking 1 (en niet 2 !!!) biedt voldoende ruimte voor alle auto’s (en ook bussen) en is gratis.
Minder mobiele bezoekers kunnen ons een seintje geven, dan zorgen wij wel voor een parkeerplaats achteraan de gebouwen van de ‘New Four Seasons’.

Vanaf 9 uur ben je welkom en we zorgen dat de koffie en koffiekoeken klaar staan in de tent. Deze tent is ook de ruimte om mekaar (terug) te ontmoeten. De ganse dag zijn daar broodjes, taart, koffie en frisdranken te verkrijgen. Koffie, frisdranken en koffiekoeken 2 jetons (= € 2,50) – broodjes (kaas/hesp/veggie) en taart 3 jetons (= € 3,75). Voor de catering in de tent werken we enkel met aan te kopen ‘jetons’ als betaalmiddel: (1 jeton = 1,25 €) Aankoop per 4: 4 jetons = € 5. Opgelet: aangekochte jetons worden niet terugbetaald.

Wie een warm middagmaal wenst kan terecht in het self-service restaurant. Kijk hiervoor naar de website van de ‘New Four Seasons’: www.de-vier-seizoenen.be
Hier kan je enkel met cashgeld of met betaalkaart betalen (niet met de jetons). We bieden een Landdagmenu aan voor € 20 met keuze uit de Noordzeemenu (met vispannetje bereid zonder wijn) en de Beenhammenu telkens met een dagsoepje en een chocomousse als zoete afsluiter.

Uiteraard kan je ook je lunchpakket meebrengen en picknicken in ons mooi provinciaal domein.
Gedurende de ganse dag kan je terecht bij de klassieke informatiestanden in onze ‘dienstenruimte’. Je moet dat zeker doen. En spreek die mensen ook aan. Zij kunnen je informatie geven over de werking van hun dienst.

Het provinciaal domein nodigt tijdens de middagpauze uit voor een wandelingetje. De Landdag 2022 biedt voor iedereen wel iets. Je hebt dus geen excuus om niet te komen. Geen kinderoppas? Geen probleem! De ganse dag is er gratis kinderopvang. Vooraf reserveren is niet nodig.

Er werd ook gewerkt aan een mooie herinneringsmedaille. Ze worden heel de dag te koop aangeboden door onze medewerkers.

De trekking van de tombola gebeurde reeds op 26 februari 2021. Met de nodige problemen en hindernissen zijn alle prijzen bij de gelukkige winnaars terecht gekomen.
De niet-afgehaalde prijzen worden overgemaakt aan het Landdagcomité van Vlaams-Brabant en Brussel.

En terwijl we toch over centjes bezig zijn, bedanken we reeds de groepen die een vrijwillige bijdrage deden en ook al degenen die het nog willen doen.

Samengevat:

  • We houden een Landdag met klassieke ingrediënten.
  • Kom niet alleen – familie en vrienden zijn hartelijk welkom!
  • Voor recente info: zie de website!
  • Toch nog info nodig: stel je vraag op: landdag2022@aavlaanderen.be
  • Bedankt en tot 11 juni !

Blijf de website raadplegen voor nog meer up-to-date informatie.

logo

 
Naar AA-Vlaanderen


  Info  
 
Openingsuren van ons kantoor:

Het kantoor is open van maandag tot vrijdag van 10u tot 12u en van 12u30 tot 15u30.
Open: maandag, dinsdag en donderdag van 9u tot 16u

Informatie over het adres en eventuele sluitingsdagen kan men vinden op de contactpagina

_____________

Bedankt voor het lezen en uw bezoek aan onze site.
Om ons te mailen: druk op Beantwoorden.

Wens je uit te schrijven, ga naar Aanmelden Nieuwsbrief: en vul je mailadres opnieuw in.

 
Contact |  Ik zoek hulp |  AA groepen |  Vragen? |  Voor AA-ers |  Downloads |
 
| © 2023 AA Vlaanderen |